Saavaroituksia Espanjassa

Ana Belén Roy hymyilee joka aamu televisiossa ja varoittelee saasta. 30 alueella Espanjassa on joko tuuli-, lumi- tai sadevaroitus. Pamplonassa, Navarrassa ja O´Cebreirolla on tullut runsaasti lunta, mika tarkoittaa taalla 10-20 senttia.  Lumi tuskin jaa maahan, silla lampoa nayttaisi olevan lahes kymmenen astetta. Tv:n kuvissa lumi on kummallisen nakoista, kuin keinolunta tai jaansekaista lumihiletta.

Kaksi paivaa aikaa lahtoon. Juna taalta Madridista Burgosiin lahtee torstaina 8.00 Chamartinin asemalta.

Advertisement

2 thoughts on “Saavaroituksia Espanjassa

  1. Kiitos toivotuksista. Paikallisten näkemys lämmityksesta poikkeaa hieman kotoisesta. Ensimmäisenä yönä minulle kerrottiin, miten alakerran takallinen puita lämmittää myös ylapuolella olevan huoneen! Toisena yöna hospitalero eli alberguen yllapitäjä kertoi laittavansa patterit päälle kello kahdeksan, ne sitten menivät pois päältä siinä kymmeneltä loppuyöksi. Tänään makuusaliin, jossa on nyt kuitenkin tilaa noin parillekymmenelle, tuotiin neljäkymmentä senttiä leveä siirrettävä patteri, joka alkoi kyllä heti hohkaa lämpöä. Täälläkin on yksinkertaiset ikkunat, joiden karmeista vielä tuulla holisee.

    En ole kuitenkaan palellut. Yöllä kolmen vuodenajan makuupussi on aivan ihana. Aamulla alan heti keitellä teetä ja valmistautua matkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s