St. Jean Pied de Port

Matka alussa epävarmempana kuin koskaan. Olen kuitenkin nyt pienessä kylässä Ranskan ja Espanjan rajalla. Ostin uuden pyhiinvaeltajan passin kahdella eurolla. Tähän on tarkoitus kerätä leimoja.

Majoitun kunnallisessa alberguessa, Citadelle 55. Täällä on oikein reipas nuori mies Italiasta ja ehkä kaksi espanjalaista, joita ei ole vielä näkynyt.

Olen väsynyt matkasta tänne. Tulin Lontoon kautta Biarritziin, sieltä kävellen pari tuntia Bayonneen, josta junalla tänne St Jean Pied de Portiin. Juon teetä, syön patonkia – mutta kohta olen unten mailla. Nukumme kaikki samassa makuusalissa, jokainen näkyy varanneen alasängyn kerrosvuoteista.

5 thoughts on “St. Jean Pied de Port

  1. Hyvää caminoa. Siellä alkaa varmaan näkymään jo kevään merkkejäkin. Toivottavasti nukuit hyvin ja pääset jatkamaan matkaa. Mukavaa seurata blogiasi. Kaikkea hyvää matkasi varrelle.

    • Hei, kiitos toivotuksista, Tiina. Nukuin hyvin unia näkemättä. Aamulla vähän panikoiduin, kun en löytänyt puhelintani. Täällä yhteismajoituksissa ei voi kauheasti valaista, jos muut vielä nukkuvat. Viimein se löytyi: oli sujahtanut patjan ja sängyn väliin, huh. Ensi yöksi pistän puhelimen valmiiksi takin taskuun.

Jätä kommentti